Αποστολή – Παράδοση

Γενικοί όροι

Η Michalis Α.Ε προσφέρει προς το παρόν ηλεκτρονικές  πωλήσεις Μόνο εντός Ελλάδας. Αποστολές εκτός Ελλάδας μπορούν να εκτελεστούν κατόπιν ιδιαίτερης συμφωνίας. Για παραδόσεις σε άλλες χώρες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο email: info@michalis.gr.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός Ελλάδος μεσω των ΕΛΤΑ ταχυδρομείων (ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ).

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ 09:00 και 17:00.

Όλες οι αποστολές συνοδεύονται από το αντίστοιχο φορολογικό παραστατικό. Σε περίπτωση που θέλετε να στείλετε κάποια αποστολή ως δώρο, παρακαλώ ενημερώστε μας ώστε να το συνοδεύουμε μόνο με Δελτίο Αποστολής.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής τους.

Κόστος Αποστολής

Παραγγελίες αξίας 100,00€  και άνω αποστέλλονται  δωρεάν εντός Ελλάδας.

Για παραγγελίες κάτω των 100€, το κόστος αποστολής είναι 5,00 €.

Για είδη με αυξημένο βάρος ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον χρέωση.

Χρόνος Παράδοσης

Τα Προϊόντα αποστέλλονται μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφορών (courier), το αργότερο εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, στον τόπο που έχετε υποδείξει κατά την υποβολή της παραγγελίας σας και σύμφωνα πάντα και με τη διαθεσιμότητα που αναφέρεται στη σελίδα του προϊόντος.

Διεκπεραίωση, αποστολή και παράδοση παραγγελιών πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Tην στιγμή που θα αποσταλεί η παραγγελία σας, θα σας αποστείλουμε email.

Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από την εταιρεία ταχυμεταφορών, ο χρόνος αυτός ενδέχεται να διαφέρει. 

Σε περίπτωση καθυστέρησης επικοινωνήστε μαζί μας στο info@michalis.gr ή τηλεφωνικά στο (+30) 210 3222360  η στο (+30) 210 8982607, για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την παραγγελία σας.

Κατά την παραλαβή του προϊόντος σας συστήνουμε να ελέγξετε προσωπικά το προϊόν που παραδίδεται και να επιβεβαιώσετε ότι παραμένει άθικτη η συσκευασία του.