Τρόποι Πληρωμής- Aγοράστε με Εμπιστοσύνη

Σας προτείνουμε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής για τις αγορές σας:

Α. Με Αντικαταβολή

Α.  Για αγορές μέχρι το ποσό των 500,00  ευρώ, έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε μετρητά το αντίτιμο των αγορών σας στον μεταφορέα, τη στιγμή που θα το παραλάβετε. Το κόστος  αντικαταβολής είναι δωρεάν.

 Β. Mε Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

Μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας εντός 5 εργάσιμων ημερών από την υποβολή της παραγγελίας σας στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρείας «Mιχάλης Α.Ε.». Μετά το πέρας των πέντε εργάσιμων ημερών ακυρώνεται η παραγγελία σας.

Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία:

  1. Το πλήρες ονοματεπώνυμό σας
  2. Τον αριθμό της παραγελίας σας, ο οποίος θα σας αποσταλλεί μέσω email κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της παραγγελίας.

Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να μας στείλετε το καταθετήριο της Τράπεζας μέσω Fax στο (+30) 210 3222027, να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο (+30) 210-3222360 ή στο (+30) 210-10 3227184  η να μας στείλετε e-mail στο info@michalis.gr.

Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας είναι:

ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK

Αριθ. Λογ/σμού: 128-00-2320-000780

Δικαιούχος: ΜΙCΗΑLΙS Α.Ε.

IBAN: GR77 0140 1280 1280 0232 0000 780

SWIFT: CRBAGRAAXXX

Το ποσό που εισπράτεται στον λογαριασμό  της ΜΙΧΑΛΗΣ Α.Ε θα πρέπει να αντιστοιχεί στο ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας σας. Τυχόν τραπεζικά έξοδα θα πρέπει να καλύπτονται από τον πελάτη.

Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να λάβουμε την πληρωμή σας.

C. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα  “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank .  Για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια της υπηρεσίας, η τράπεζα εφαρμόζει σύγχρονες μεθόδους που διασφαλίζουν τις συναλλαγές σας, προστατεύουν τα δεδομένα σας και θωρακίζουν το κανάλι από την πρόσβαση τρίτων. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με την Εταιρεία «Μιχάλης Α.Ε.» μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς. Δεν συλλέγουμε ούτε αποθηκεύουμε με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές.

Ασφάλεια συναλλαγών: Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Σε κάθε περίπτωση, εκτός της αντικαταβολής, η αποστολή των ειδών θα εκτελεστεί μόνο αφού γίνει η εξόφληση τους και η επιβεβαίωση της πληρωμής τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για  οποιαδήποτε διευκρίνιση  σχετικά με τους τρόπους πληρωμής στο (+30) 210-3222360 η στο (+30)  210-8982607 η μπορείτε να μας στείλετε email στο  info@michalis.gr.