Αποστολή – Παράδοση

Γενικοί όροι

Η Michalis Α.Ε προσφέρει προσφέρει online αγορές στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε μας στο +30 210 3222360 η στείλτε μας email: info@michalis.gr.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ 09:00 και 17:00.

Όλες οι αποστολές συνοδεύονται από το αντίστοιχο φορολογικό παραστατικό. Σε περίπτωση που θέλετε να στείλετε κάποια αποστολή ως δώρο, παρακαλώ ενημερώστε μας ώστε να το συνοδεύουμε μόνο με Δελτίο Αποστολής.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής τους.

Για ειδη με αυξημένο βάρος ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον χρέωση.

Παράδοση στην Αθήνα

Παραγγελίες άνω ή ίσες των 100,00 €. αποστέλλονται δωρεάν στην Αθήνα. Για παραγγελίες κάτω των 100,00 €, το κόστος παράδοσης είναι 5,00 €.

Παράδοση για την υπόλοιπη Ελλάδα

Παραγγελίες άνω ή ίσες των 100,00 €. αποστέλλονται δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω των 100,00 €, το κόστος παράδοσης είναι 7,00 €.

Παράδοση εκτός Ελλάδος εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης

Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 700,00 €. Για παραγγελίες κάτω των 700,00 €, το κόστος αποστολής είναι 25,00 €.

Παράδοση  σε οπουδήποτε άλλη χώρα

Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 700,00 €. Για παραγγελίες κάτω των 700,00 €, το κόστος αποστολής είναι 45,00 €.

Προσοχή: Παραγγελίες από χώρες εκτός ΕΕ. χώρες υπόκεινται σε δασμούς.

Οποιεσδήποτε τέτοιες χρεώσεις είναι επιπλέον του κόστους αποστολής, διαφέρουν από χώρα σε χώρα και θα πρέπει να εξοφληθούν κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων από τον παραλήπτη. Έτσι, συνιστάται στους πελάτες να επικοινωνήσουν με το τοπικό τελωνείο για να τους καθοδηγήσουν ανάλογα.

 Χρόνος Παράδοσης

Τα Προϊόντα αποστέλλονται μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφορών (courier), το αργότερο εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, στον τόπο που έχετε υποδείξει κατά την υποβολή της παραγγελίας σας . Προιοντα κατά παραγγελία παραδίδονται σε χρονικά περιθώρια κατόπιν συνεννόησης.

Διεκπεραίωση, αποστολή και παράδοση παραγγελιών πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Tην στιγμή που θα αποσταλεί η παραγγελία σας, θα σας αποστείλουμε email.

Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από την εταιρεία ταχυμεταφορών, ο χρόνος αυτός ενδέχεται να διαφέρει.

Σε περίπτωση καθυστέρησης επικοινωνήστε μαζί μας στο info@michalis.gr ή τηλεφωνικά στο (+30) 210 3222360  η στο (+30) 210 8982607, για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την παραγγελία σας.

Κατά την παραλαβή του προϊόντος σας συστήνουμε να ελέγξετε προσωπικά το προϊόν που παραδίδεται και να επιβεβαιώσετε ότι παραμένει άθικτη η συσκευασία του.