Τα διαμάντια Michalis

Επιλεγμένα να τα λατρεύετε για πάντα!

Τα  ωραιότερα διαμάντια λάμπουν, εκρήγνυνται με το φως, τραβούν  ακούσια τα μάτια των ανθρώπων, σπινθηρίζουν  στο φως των κεριών, προσθέτουν κομψότητα και αίγλη σε ολόκληρη την ύπαρξη μιας γυναίκας.  Μόνο τέτοια διαμάντια επιλέγονται για τα κοσμήματα Michalis.

Η Ομορφιά των Διαμαντιών

Φωτιά, σπινθήρισμα,  λάμψη

Η ομορφιά ενός διαμαντιού έγκειται από τον τρόπο με τον οποίο συλλαμβάνει το φως και το αντανακλά πίσω στον θεατή ως εντυπωσιακή φωτιά, σπινθήρισμα και λάμψη.

Η φωτιά περιγράφει τις λάμψεις χρώματος που εκπέμπονται από ένα διαμάντι.
Ο σπινθηρισμός είναι οι έντονες λευκές λάμψεις που βλέπετε όταν κουνάμε ένα διαμάντι.
Η λάμψη είναι ο συνδυασμός όλου του λευκού φωτός που αντανακλάται από την επιφάνεια και το εσωτερικό ενός διαμαντιού

Κάθε διαμάντι Μιχάλης επιλέγεται για την εξαιρετική παρουσία του

Εστιάζοντας στη  λάμψη και στην ξεχωριστή ομορφιά κάθε διαμαντιού, οι γεμολόγοι  μας επιλέγουν με το χέρι τα πιο όμορφα διαμάντια του κόσμου για τα  κοσμήματα Michalis.

Διαμάντια που αστράφτουν από κάθε γωνία.

Ξεκινώντας με αυστηρό πρότυπο τα 4cs.

και πέρα από αυτά με  αυστηρές εσωτερικές κατευθυντήριες γραμμές

οι ειδικοί αδαμαντολόγοι του Μιχάλης ψάχνουν για διαμάντια που λάμπουν από κάθε γωνία, ανεξάρτητα από το μέγεθος.

Ιδανική ισορροπία όλων των κριτηρίων

Ξεκινώντας με τα 4 κριτήρια ποιότητας και αυστηρές προδιαγραφές του οίκου
Μιchalis , οι γεμολόγοι του οίκου ελέγχουν με το χέρι την κάθε ξεχωριστή πέτρα ανεξάρτητα από το μέγεθος της για τον ιδανικό συνδυασμό όλων των κριτηρίων.

Κάθε πέτρα ελέγχεται για μια τέλεια ισορροπία κοπής, διαύγειας, χρώματος, διαφάνειας, διαστάσεων και λούστρου. Είναι ο μοναδικός αυστηρός συνδυασμός όλων των κριτηρίων, που κάνει κάθε διαμάντι Michalis εξαιρετικά όμορφο και μοναδικό.

Μόνο ένα εξαιρετικά μικρό ποσοστό των παγκοσμίως γυαλισμένων διαμαντιών του κόσμου πληροί τα αυστηρά μας πρότυπα. Η συντριπτική πλειονότητα των διαμαντιών απορρίπτεται.

Πιστοποίηση

Τα διαμάντια Michalis επιλέγονται από τα καλύτερα που προσφέρει η παγκόσμια αγορά διαμαντιών. Συνοδεύονται με πιστοποίηση που σας διαβεβαιώνει για την εξαιρετική ποιότητά τους

Ηθικές Πηγές

Στην Μιχάλης έχουμε λάβει αυστηρά μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι μόνο διαμάντια από ηθικές πηγές εισέρχονται στο απόθεμά μας. Δεσμευόμαστε ότι προμηθευόμαστε τα διαμάντια μας μόνο από χώρες που συμμετάσχουν στη διαδικασία Kimberley και στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Διαμαντιών. Οι δύο οργανισμοί που εργάζονται για την εξάλειψη όλων των εμπορικών συναλλαγών διαμαντιών από ζώνες συγκρούσεων.

Ο Michalis στην υπηρεσία σας

Κανένα διαμάντι δεν είναι ακριβώς ίδιο με κάποιο άλλο . Κάθε ένα είναι μοναδικό με τα δικά του ακριβή γεμολογικά χαρακτηριστικά. Οι γεμολόγοι μας είναι σε θέση να σας παρέχουν επαγγελματικές συμβουλές και απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, όσο περίπλοκες και αν είναι. Καλέστε μας στο +30 210 32.22.360 και κανονίστε ραντεβού. Με 55 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των διαμαντιών, στην εταιρεία μας προσφέρουμε εμπειρία που μπορείτε να εμπιστευτείτε.