Τα  κοσμήματα Michalis.

 

Τα κοσμήματα Michalis  που επιλέγετε και αγοράζετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.michalis.gr είναι χειροποίητα, φτιαγμένα από πολύτιμα υλικά μοναδικής ποιότητας.  Kαλλιτέχνες σχεδιαστές, χρυσοχόοι και καρφωτές που εργάζονται στα ατελιέ του οίκου μας,  ενώνουν τα ταλέντα τους και δημιουργούν ειδικά για εσάς  μοναδικά κοσμήματα απαράμιλλης τέχνης με την επώνυμη σφραγίδα ποιότητας του οίκου μας.

 

Τα διαμάντια και οι χρωματιστές πέτρες Michalis.

 

Οι πολύτιμοι λίθοι (διαμάντια και χρωματιστές πέτρες) σχηματίζονται στο εσωτερικό της γης με τρόπο που παραμένει ακόμα σχεδόν ανεξήγητος.  Η εταιρεία Michalis Α.Ε προσφέρει διαμάντια και χρωματιστές πέτρες  υψηλής ποιότητας από τον καιρό που υδρύθηκε το  1963.

 

Κάθε πολύτιμη πέτρα του Μιχάλη (διαμάντι, σμαράγδι, ρουμπίνι ή ζαφείρι) επιλέγεται για τη φυσική ομορφιά και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά  της.  Με  αυστηρά κριτήρια, οι γεμολόγοι μας ελέγχουν όλα τα διαμάντια και τις χρωματιστές πέτρες μας και επιλέγουν τις πιο εξαίρετες για την κατασκευή των  κοσμημάτων Michalis.

 

Στην φύση δεν υπάρχουν  δύο ολόιδια διαμάντια η δυο ίδιες χρωματιστές πέτρες. Τα ” 4 C’s” κριτήρια – βάρος, κοπή, χρώμα και διαύγεια είναι ένα καλό σημείο αναφοράς για τα διαμάντια. Παραταύτα, διαμάντια που μοιάζουν παρόμοια όταν κρίνονται μόνο από αυτά τα κριτήρια και μόνο μπορεί να διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό σε ομορφιά. Εφαρμόζοντας ένα υψηλό επίπεδο γεμολογικής εμπειρογνομωσύνης,  οι γεμολόγοι μας επιλέγουν μία μία τις πέτρες μας για την ξεχωριστή ομορφιά τους.

 

Aναφορικά με τα  ” 4 C’s” , χρησιμοποιούμε μπριγιάν που ανήκουν στις βαθμίδες G-H και VVS-VS εκτός αν υπάρχει κάποια άλλη ειδική σήμανση σε κόσμημα.

 

Ηθικά κριτήρια: Αγοράζουμε μόνο διαμάντια που συμμορφώνονται πλήρως με τις απαιτήσεις της διαδικασίας Kimberley. Η διαδικασία Kimberley, που ισχύει από το 2002 και υιοθετήθηκε από περισσότερες από 80 χώρες, πιστοποιεί ότι οι αποστολές ακατέργαστων διαμαντιών που διέρχονται διεθνή σύνορα μεταξύ δύο υπογραφόντων χωρών προέρχονται από ζώνη χωρίς συγκρούσεις.

Η εγγύηση Michalis

 

Από το 1963, η εταιρεία κατασκευής κοσμημάτων Michalis κατασκευάζει κοσμήματα εξαιρετικής ποιότητας. Στο εργαστήριο μας, πολύτιμες  πέτρες με   ιδιαίτερη φροντίδα και τεράστια εμπειρική γνώση  μετατρέπονται σε υπέροχα  κοσμήματα.

 

Εγγυόμαστε μια εξαιρετική συλλογή διαμαντιών και πολύχρωμων πολύτιμων πετρών υψηλής ποιότητας που αποκτήθηκαν κάτω από ηθικές διαδικασίες.

 

Όταν αγοράζετε κοσμήματα Michalis, σας δίνεται εγγύηση εξαιρετικής  ποιότητας για μια ζωή που σας διαβεβαιώνει για την εξαιρετική ποιότητα του.

 

Σημείωση: Η εγγύησή μας δεν καλύπτει τα ακόλουθα: ζημιές που οφείλονται σε ατυχήματα και ακατάλληλη χρήση κοσμημάτων, συνέπειες της φυσιολογικής φθοράς των κοσμημάτων, καθώς και τυχόν ζημιές που οφείλονται σε επισκευές που δεν πραγματοποιήθηκαν από το εργαστήριο Michalis.

Τιμές

 

Στην MICHALIS Α.Ε προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων με διαμάντια και χρωματιστές πέτρες σε τιμές ανταγωνιστικές.  Η τιμή κάθε κοσμήματος που διατίθεται προς πώληση στο Διαδίκτυο συμπεριλαμβάνει τον ελληνικό ΦΠΑ (24%). Αυτές οι τιμές αφορούν προϊόντα και ποσότητες που διατίθενται στην εταιρεία.